SKRÄDDARSYDD BOHAGSFLYTT

Är det tid för dig som privatperson att flytta?

Du letar efter en kvalitets inriktad flyttfirma Höganäs, eller vart fall hemmahörande i Kullabygden? Då har du hittat rätt! Vi har snart 15 års erfarenhet ifrån branschen. Hus till hus och privatflytt är det vi gör absolut bäst och brinner för. Efter flera tusentals flyttuppdrag utförda genom årens lopp, har vi funnit fram till metoder och rutiner som vi vet fungerar. Vi förstår att varje bohagsflytt är unik, och därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för att göra hela processen så enkel och problemfri som möjligt för våra kunder.

Dags för flytt

SÅ HÄR KAN DET GÅ TILL

1. Använd gärna vårat kontaktformulär eller ring till oss.

2. Beskriv uppdraget och i vilken utsträckning du önskar vår hjälp. Vi kan bistå med nedpackning, flytt, avfallshantering, flyttstäd och eventuelt uppackning på den nya adressen.

3. Vi skapar en offert som du accepterar skriftligt via mail.

4. Vi möter upp vid bokad tid och datum och utför flyttjobben som avtalat.

5. Vi tar betalt elektroniskt, tryggt, enkelt och med rutavdrag när det är berättigat.

Mer än en flyttfirma

Mycket mer än bara flyttfirma Höganäs, vi är din total entreprenör när det kommer till flytt och alla tjänster relaterat till detta. Hos oss kan du köpa packmaterial, få hjälp med nedpackning, montering, planläggning och förberedelser av din flytt. Våra partners hjälper dig med en bekymmersfri flyttstädning som självklart alltid levereras med ”nöjd garanti”. 

En stark flyttklarl

Våra tjänster:

Bohagsflytt: Oavsett om det är ett litet hem eller en stor villa, tar vi hand om din bohagsflytt med noggrannhet och omtanke.

Företagsflytt: Vi specialiserar oss på att utföra smidiga och effektiva företagsflyttar för att underlätta övergången för företag och deras anställda.

Packning och Uppackning: För att minska stressen kring flytten erbjuder vi professionell packning och upp- packningstjänster, vilket sparar tid och energi.

Avfallshantering: Vi inser vikten av att minimera avfall och arbetar aktivt för att uppnå detta mål genom våra specialiserade tjänster.

Dödsbohantering: Vi erbjuder omfattande tjänster för dödsbohantering, även känt som stärbhus, med fokus på att underlätta processen för familjer och anhöriga i en känslig tid.

Flyttstädning: Vi förstår att varje städuppdrag är unikt, och vårt mål är att erbjuda skräddarsydda städtjänster för att göra hela processen så smidig och problemfri som möjligt för våra kunder.

När du väljer Höganäs Flyttfirma väljer du inte bara en flyttfirma, du väljer en pålitlig och lokal partner som är dedikerad till din fulla tillfredsställelse. Kontakta oss idag för att diskutera dina flyttbehov och låt oss göra din nästa flytt till en smidig och minnesvärd upplevelse.

Ingenting är viktigare för oss än nöjda kunder. Ditt ord och vänliga rekommendationer är den bästa marknadsföring vi kan få!