Din lokala aktör för smidiga flyttar i Kullabygden

Välkommen till Höganäs Flyttfirma, din lokala flyttfirma i Kullabygden! Vi hjälper dig med flytt både inom och utanför Kullabygden. Med många år i branschen och erfarna medarbetare erbjuder vi flytt och alla relaterade tjänster till förnuftiga priser. Erfarenhet, transparens och serviceminded personal gör Höganäs Flyttfirma till det kristallklara valet för den kvalitetsmedvetna.

Höganäs flyttfirma lastbil parkerad vid tornet i Höganäs.

Erfarenhet och Professionalism

Med års erfarenhet inom branschen har vårt team av kunniga och erfarna flyttexperter hanterat alla typer av flyttar. Oavsett om det är ett mindre hem eller ett företagskontor, är vi redo att ta hand om varje detalj med den professionalism och omsorg som våra kunder förtjänar.

Flyttfirma i Höganäs

Äntligen har Höganäs fått sin alldeles egna flyttfirma! Vi har sedan många år drivit och driver fortfarande flyttfirmor på andra håll i Skandinavien. Med firmor från Ängelholm och Helsingborg som närmaste alternativ för invånarna i Kullabygden kände vi, när det var dags att flytta hem till Skåne igen, att vi hade en chans att ge något tillbaka till vår vackra kullabygd.

Vår bilpark, vårt kontor och lager hittar du på Smältaregatan 9 i Höganäs. Slå gärna en signal eller skicka ett mail så tar vi ett oförpliktande samtal. Vi kommer mer än gärna också på hembesök för att lägga en offert. Självklart är det också helt oförpliktande, men det kostar en kopp kaffe.