Din lokala aktör för smidiga flyttar i Kullabygden

Välkommen till Höganäs Flyttfirma, din lokala flyttfirma i Kullabygden! Vi hjälper dig med flytt både inom och utanför Kullabygden. Med många år i branschen och erfarna medarbetare erbjuder vi flytt och alla relaterade tjänster till förnuftiga priser. Erfarenhet, transparens och serviceminded personal gör Höganäs Flyttfirma till det kristallklara valet för den kvalitetsmedvetna.

Konsultation

Vi erbjuder genomgångar över FaceTime, Teams eller Google Meet för att planera och rådgöra kring din flytt.

Leverans av packmaterial

Vi säljer flyttkartonger, garderobskartonger, silkespapper, plastfilm, bubbelplast, tejp, plastpåsar och markörer.

Nerpackning / Förberedelser

Vårt erfarna team hjälper till med nerpackning, inplastning, demontering och märkning av ditt bohag. Vi skyddar och säkrar även upp golv och ingångar i både din gamla och nya bostad.

FLYTT

Vi har specialiserat oss på flytt av villor, radhus och småbruk. Men självklart kan vi också bistå om det är dags för ditt kontor eller arbetsplats att flytta.

FLYTTSTÄD

Vi har efter stor research lyckats hitta en fantastisk städfirma, från Höganäs så klart, som vi har ett nära samarbete med. Vi kan med gott samvete både rekommendera dem och sätta dig i kontakt med dessa. Du får som vår kund 5-10% rabatt på deras tjänster.

VÅR FÖRSÄKRING

Vi erbjuder försäkringar beroende på boendets storlek (S, M, L, XL). Försäkring är obligatoriskt för alla våra kunder och uppdrag.

Våra priser:

  • 2 man + 20 m³  bil – från 590 kr/timme (efter Rut)
  • 3 man + 20 m³ bil – från 990 kr/timme (efter Rut)
  • 3 man + 2 st 20 m³ bilar – från 1.195 kr/timme (efter Rut)
  • Körersättning: 5 kr/km
  • Efter 17:00 samt lördagar 50% tillägg.
Symbol

2 man + 20 m³ bil

från 590 kr/timme (efter Rut)

Symbol

3 man + 20 m³ bil

från 990 kr/timme (efter Rut)

Symbol

3 man + 2 st 20 m³ bilar

från 1.195 kr/timme (efter Rut)

Vår försäkring:

Vi erbjuder försäkringar beroende på boendets storlek (S, M, L, XL). Försäkring är obligatoriskt för alla våra kunder och uppdrag. Se priser och info nedan.

Priser på försäkring:

S • 0-50 – 500 kr
M • 50-100 – 750 kr
L • 100-200 – 1000 kr
XL • 200 eller mer – 1500 kr

Försäkringen täcker upp till ett värde av X kr. Din del av självrisken är 1000 kr. Försäkringen gäller i och utanför bilen, samt under transport. Väggar och golv i bostaden är också försäkrat. Ansvaret för eventuella skador måste kunna dokumenteras, och Höganäs Flyttfirma måste direkt eller indirekt vara orsaken till skadan. Gäller inte vid lagring; här måste kunden själv avtala med sin hemförsäkring. Detta är alltså en skadeförsäkring och gäller inte vid stöld. Vi har som tur är klarat oss undan tjuvar alla år, men vid sådana händelser blir det polisen och en hemförsäkring som får träda in.

Lastbilar med lyft
En stark flyttklarl